SR Booster
Submit your startup to 70+ directories/tech blogs.
SR Advertising
Get the power to increase your brand's visibility.
SR Pro
Powerful data that allows you to take successful decisions

SR Score

19,019

SR Web

21,103

SR Social

260

MagShqip

The latest news from home and abroad

Mag Shqip ju jep mundësinë të jeni në kontakt gjatë gjithë kohës me të rejat nga vendi dhe bota duke përdorur si burim informacioni agjenci lajmesh të konsoliduara në tregun e medieve në Shqipëri dhe Kosovë.

Website: https://magshqip.com

 SR Traffic - Month

 Moz

 Alexa

MagShqip Competitors

Add Competitor

Startup Industry Description
Okeynotes
- Okeynotes formed for social functions such as: social networking, social media, which includes online transactions Marketplace. - Okeynotes - Social Network Many Benefits.
Venezuelawarez
Media & Entertainment VenezuelaWarez es una herramienta social en donde los usuarios comparten todo tipo de información, i ...
InPact.Me
- InPact.me allow the company and its stakeholders are transformed into an active community that provides financial, material and human - InPact.me es una plataforma que permite la realiza ...
View more competitors»

MagShqip Funding

Add Funding

Date Round Amount Investors
There are no funding rounds.

MagShqip Acquisitions

Add Acquisition

Date Acquired Amount
There are no acquisitions.

MagShqip Products

Add Product

Product Stage Description
There are no products.

MagShqip Team

Add Team Member

Person Role Period
There are no team members.

MagShqip News

Add News

Date Title
There are no news.

MagShqip Statistics

Last Week

Rank

SR Score

Likes

FollowersLast Month

Rank

SR Score

Likes

Followers