venbona
Sell property for the best online bid now!
Hiremotely
Before you hire a freelance software developer -check this!
SR Booster
Submit your startup to 50+ directories/tech blogs.

SR Score

73,301

SR Web

79,765

SR Social

15,119

Gjirafa50.com

Dyqani online më i madh për teknologji në Kosovë

E-Commerce web site, specializing in tech productsGjirafa50 është platformë e shitjes online e krijuar nga Gjirafa, Inc.
Është dyqan online i specializuar për shitjen e TOP produkteve më të kërkuara të teknologjisë dhe me çmimet...
See More

Report if this is not a startup.

Founded: November 10, 2016

 SR Traffic - Month

 Moz

 AlexaGjirafa50.com Funding

Add Funding

Date Round Amount Investors
There are no funding rounds.


Gjirafa50.com Acquisitions

Add Acquisition

Date Acquired Amount
There are no acquisitions.


Gjirafa50.com Products

Add Product

Product Status Description
There are no products.


Gjirafa50.com Team

Add Team Member

Person Role Period
There are no team members.


Gjirafa50.com News

Add News

Date Title
There are no news.


Gjirafa50.com Statistics

Last Week

Rank

SR Score

Likes

FollowersLast Month

Rank

SR Score

Likes

Followers